Levertijd, Verzendkosten & Retourneren

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden en anders de dag daarop. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mocht het langer dan 14 dagen gaan duren, dan zullen wij je hier per mail van op de hoogte brengen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3.50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7.50 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Je bestellingen kosteloos afhalen

Je kunt je bestelling ook kosteloos afhalen in de schoonheidssalon in Marrum. Let op, neem voor het afhalen wel even contact met mij op via whatsApp 06-30534403 of mail info@schoonheidssalonmarianne.nl

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag of de dag daarna tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

RETOURNEREN & RUILEN

Bij Schoonheidssalon Marianne is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product ongeopend en onbeschadigd is). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@schoonheidssalonmarianne.nl als je iets wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Schoonheidssalon Marianne
Het Oosten 3
9073 JB Marrum

Herroepingsrecht / Bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Je kunt natuurlijk ook het pakketje terug brengen in de salon. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@schoonheidssalonmarianne.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.