IK Skin Perfection Behandelingen

OVER IK SKIN PERFECTION

Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

 

DE JUISTE PH-WAARDE VOOR DE HUID

Een gezonde huid heeft van nature een zuur laagje. Deze zuurmantel helpt de huid sterk te houden. Het zorgt ervoor dat de huidflora in balans is, de slechte bacteriën worden gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte, waardoor de huid minder vatbaar is voor huidproblemen. Uit onderzoek blijkt niet alleen dat een huid met een hoge pH-waarde droger, doffer en sneller geïrriteerd is, maar ook eerder rimpels krijgt. IK Skin Perfection streeft met jou naar een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid, die rond de 5,5 ligt. De pH-waarden in onze producten zijn daarop afgestemd, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.

 

IK TREATMENTS

Reset & Repair

Microbioom balancing is een uniek behandelprogramma dat de huid gegarandeerd verbetert. Uitgangspunt van dit programma is een gebalanceerd microbioom, ofwel een gezonde huidflora, waarbij we de huid resetten en herstellen door producten met de juiste pH-waarde en pre- en probiotica.

Renewed Effects

Heeft de huid haar gezonde balans hervonden, dan pakken we met het gelijktijdig combineren van specifieke serums (serum layering), huidproblemen en huidwensen daadkrachtig en doelgericht aan. De werkstoffen uit de verschillende IK serums werken in volledige harmonie met elkaar samen en vullen elkaar op de meest optimale manier aan. Het effect dat deze combinatie van actieve ingrediënten op de huid heeft is indrukwekkend!

Maximum Effects

Voor het behouden van de perfecte huidconditie en blijvende huidverbetering maken we gebruik van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen voor direct én blijvend resultaat. Een goede 24 h creme biedt de huid extra comfort en met een hydraterende SPF bescherm je haar tegen schadelijke UV-straling en huidveroudering.

 

Huidproblemen & huidaandoeningen

IK Skin Perfection biedt intensieve probleemoplossende behandelingen, die helemaal zijn afgestemd op de behandeling van specifieke huidproblemen of huidaandoeningen. Heb je last van acne, rimpels, eczeem, rode huid (rosacea/couperose) of pigmentvlekken? Voor ieder huidprobleem heeft IK een passende behandeling om tot maximale huidverbetering te komen.

 

EEN GEZONDE HUID VOOR IEDEREEN

MAAK NU KENNIS MET IK SKIN PERFECTION

Jouw huid is uniek! IK Skin Perfection is er voor ieder huidtype, jong, oud, man, vrouw en ook voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentaties en eczeem huiden. Ieder huidtype vereist een bepaalde aanpak om tot maximale huidverbetering te komen. De ene huid heeft behoefte aan hydratatie terwijl de andere gekalmeerd moet worden. Weet jij niet precies welk huidtype je heb? Wil je advies op maat? Maak dan nu een afpraak.

Te mooi om waar te zijn? IK ga graag de uitdaging aan en ervaar zelf wat IK Skin Perfection voor jouw huid kan doen!

 

IK Skin Perfection Reset Skincare Box

 

ERVAAR DE KRACHT VAN DE IK SKIN PERFECTION
RESET SKINCARE BOX!

Door een persoonlijke skincare routine (inclusief Serum Layering) met de producten van IK Skin Perfection, de behandeling in de salon én niet te vergeten gezonde voeding, behalen we samen het maximale huidresultaat.

Ervaar op een ontspannen manier hoe we de huid voor jou kunnen laten werken. Het resultaat: doeltreffende huidverbetering.

1. Boek nu een kennismakingsbehandeling RESET YOUR SKIN.
Het beste resultaat om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken bereik je thuis én in de salon. Ik help jou met professionele huidbehandelingen om je huid eens in de 4 á 6 weken een extra boost te geven.
Zo wordt jouw huidwens of -probleem op de meest effectieve wijze aangepakt.

2. Ontvang een goede 24H crème, de basis van je thuisverzorging, cadeau.
Een goede 24H crème, afgestemd op jouw huidtype, voor thuis is de basis.

3. Ontvang de Reset Skincare Box cadeau!
Alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis zitten in deze box! De Reset Skincare Box bevat een reiniging (SILK+), een dieptereiniging (SCRUB+) een serum (HYALURON+) en een gezichtsmasker (DOUBLE+)

Te mooi om waar te zijn? Ik ga graag de uitdaging aan en ervaar zelf wat IK Skin Perfection voor jouw huid kan doen!

 

 

Ik skin perfection
ik-reset-skincare-box-kennis
N

RESET

 • Bevrijdt de huid van de onnodige ballast en verbetert het huideigen zuiveringssysteem
 • Vermindert de effecten van stress op de huid en brengt de huid weer in balans
 • Verbetert de helderheid en uitstraling en zorgt daarmee voor herstel
 • Verfijnt de huidstructuur en geeft een egalere en zachtere huid
N

HERSTELLEN

 • Herstelt huidschade en zorgt voor een blijvend resultaat
 • Herstelt de huid met specifieke problemen
 • Revitaliseert de huid en geeft haar weer energie
 • Vernieuwt elasticiteit voor een egale en stevige huid met minder zichtbare lijnen en rimpels
 • Verbetert de huidkwaliteit voor een zijdezachte en intensief verzorgende uitstraling van de huid
N

CONDITIONEREN

 • Bouwt de huid van binnenuit weer op met een langdurig resultaat
 • Vult aan en versterkt de huid daar waar nodig
 • Zorgt voor een blijvend stralende en gezonde huid
 • Conditioneert de huid die tijdelijk uit balans is gebracht door bv ziekte, medicatie of stress
N

BESCHERMEN

 • Beschermt tegen ongewenste veroudering
 • Beschermt tegen zonschade
 • Optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf

Behandelingen

Maak kennis met IK

Let’s Meet

Een eerste behandeling om kennis te maken met Schoonheidssalon Marianne, de producten en om te kijken wat jouw huidwensen zijn.

In deze behandeling beginnen we met een reinigingsmassage. We maken een foto van de huid en een huidanalyse. Dan gaan we door met een peeling, een korte gezichtsmassage, verzorgend masker en dagverzorging, Dan volgt een uitleg over het gebruik van de producten thuis. Bij deze behandeling krijgt je:

+ Gratis startersbox met producten voor thuis
+ Gratis 24H créme

€ 84,95 45 minuten
Alleen voor nieuwe klanten van IK Skin Perfection

Voor de rest van de behandelingen klik hier Prijslijst behandelingen

Mijn salon

Locatie

Schoonheidssalon Marianne
Het Oosten 3 | 9073 JB Marrum
T 06 3053 4403 | 0518 - 412 208
E info@schoonheidssalonmarianne.nl

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag 8.00-17.00 uur
Dinsdag 8.00-17.00 uur
Woensdag 8.00-17.00 uur
Donderdag 8.00-17.00 uur