Prijslijst van de behandelingen

 

Prijslijst behandelingen
Onderstaand ziet u de behandelingen die in de salon worden aangeboden.

Wij bieden huidverbeterende, probleemoplossende en heerlijk ontspannende behandelingen aan. Dit gaat ook heel goed samen in een behandeling. Ook hebben we speciale behandelingen voor de probleemhuiden. Denk hierbij aan acné, couperose, rosacea, eczeem en zeer droge huiden en gevoelige huiden. Een speciaal anti age programma is er ook voor de ouder wordende huid. Tevens bieden microdermabrasie en mesotherapie behandelingen aan en als neusje van de zalm de Dermapen 4 behandelingen.

Er wordt gewerkt met de huidverbeterende producten van IK Skin Perfection, Mayee en Dermapen.

kennismakingsbehandeling-marianne-marrum-ik
Ik Skin Perfection Behandelingen. Alle huidtypen

Quick Boost
Korte reinigende en voedende behandeling. We beginnen met een reiniging gevolgd door een peeling. Om de huid een oppepper te geven gebruiken een acid, serum en een heerlijk verzorgend masker. Zoals bij alle behandelingen sluiten we hem af met een passende dagcrème, oog crème en zonbescherming.

€ 39.95 +/- 30 min.

Boost Your Skin
Intensieve boost voor de huid. Naast een reiniging en een diepte reiniging, gaan we de huid intens voeden met verschillende lagen serum en een voedend masker. Om het plaatje compleet te maken bevat deze behandeling ook een heerlijke ontspannen massage van het gezicht, decolleté, de nek en schouders. Deze massage wordt gedeeltelijk uitgevoerd met Guasha stenen. Deze zorgen voor een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen en een diepere ontspanning.

€ 59.50 +/- 45 min.

Boost & Relax
Bovenstaande behandeling uitgebreid met een reinigingsmassage met foam en tijdens het inwerken van het masker een hoofdhuid massage.

€74.95 +/- 60 min.

Intense Relax in Silence
Deze ‘stilte’ behandeling vloeit als een reeks van massages in elkaar over. Dit zorgt voor een diepe ontspanning. Een reinigingsmassage, peeling, foam massage, gevolgd door een massage van decolleté, nek en schouders maakt dat je alles om je heen even vergeet. Na het verzorgend masker met een heerlijk geurende oil infusion en een massage van de  hoofdhuid ben jij intens relaxed en jouw huid intens gevoed.

€ 77.95 +/-  60 min

Ultimate Relax
In deze heerlijk geurende, ontspannende behandeling kom je helemaal tot rust terwijl je huid intens wordt gevoed en hersteld. We beginnen met een welkomsmassage waarna we door gaan met een reiniging, peeling en een detox masker met matcha.  Na een heerlijk geurende foam massage gaan we de huid voeden met een aantal serums en super mooi masker gemengd met een oil infusion. Dan gaan we door met een heerlijke massages van het gezicht, decolleté, nek, schouders en sluiten we af met een hoofdhuid of massage van de bovenarmen en nek schouderpartij. Dit is echt een behandeling voor mensen die voor intense ontspanning gaan.

€ 89.95 75 min.

Wil je nog een stapje verder gaan in de huidverbetering?  Kijk dan ook eens bij de Power Treatments

 

 

 

Power Treatments ouder wordende huid 35+

 

Power Treatements voor de ouder wordende huid (35+)

Een intensieve doelgerichte behandeling voor de rijpere huid! Verbeterde spankracht, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen! Met deze behandeling kies je voor een probleemoplossende behandeling voor de ouder wordende huid. We gaan de spankracht van je huid versterken en de tekenen van ouder worden aanpakken door middel van fruitzuurpeeling en serums. Door het verdunnen van de opperhuid en de cellen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en de bindweefselcellen.

Hiervoor hebben we twee prachtige behandelingen samengesteld:

Hello Glow

Deze behandeling start met een reinigingsmassage van de huid. Hierna gaan we aan de slag met de fruitzuurpeeling. Doormiddel van verschillende stappen, vier maar liefst, kunnen we de intensiteit van de peeling prachtig aanpassen op wat de huid aan kan. Na de peeling gaan we de huid intensief voeden met verschillende serums die nu super goed door de huid worden opgenomen. Hierna brengen we nog een heerlijk verkoelend masker aan welke de huid weer kalmeert en een prachtige Glow geeft! Tijdens het inwerken van het masker kun je nog heerlijk genieten van een decolleté nek en schoudermassage.

€ 83.95  +/- 60 min

 

Hello Glow de Luxe

Extra in deze behandeling is dat we beginnen met een korte massage om even helemaal te ontstressen. Daarna de reinigingsmassage met extra nog een schuimreiniging. Na de fruitzuurpeelingen en het aanbrengen en inmasseren van de serums volgt het heerlijke en verkoelende masker die de huid kalmeert, weer tot rust brengt en die prachtige glow geeft! Tijdens het inwerken van het masker kun je nog heerlijk genieten van een decolleté nek en schoudermassage en extra wordt in deze behandeling ook het gezicht meegenomen. Kortom een zeer intensieve behandeling voor de huid, maar heerlijk relaxt en genieten voor jou!

€ 99.95 +/- 75 min

In deze behandelingen is het Microbiotic Cellulose Masker voor een meerprijs van €20.00 ook te vervangen door het zeer bijzondere Organic Modeling Mask. De huid wordt gevoed en gelift met dit zeer bijzondere zelf verwarmende masker. Je ervaart direct resultaat: een gladde stevige en elastische huid! De duur van de behandeling is dan 105 min.

 

 

 

 

 

Power Treatments. Acné huid

Pumpkin power
Deze behandeling is geschikt voor de huid met actieve acne. Door middel van fruitzuurpeeling gaan we de huid aanpakken. Je huid ziet er dan stralender uit. Deze peeling zorgt voor een diepe reiniging, minder ontstekingen en roodheid. We beginnen met een reiniging en foto maken van de huid. Dan gaan we met de fruitzuren aan de slag. Doormiddel van verschillen de lagen kunnen we de intensiteit aanpassen aan wat de huid aan kan. Door het Bamboo Detox masker worden onzuiverheden als een magneet naar de oppervlakte getrokken. We sluiten de behandeling af met een dagcrème een een zonbescherming. Hierna volgt een advies voor thuis gebruik van de producten. We bespreken jouw manier van huidverzorging en stellen een behandelplan op. want helaas is een behandeling vaak niet afdoende voor een blijvend resultaat. Note: De huid kan eerst na de behandeling wel rood zijn. Dit zakt vaak na een uurtje weer af.

€ 72.50 +/-45 min.

Organic Peel Power
Geschikt voor de huid met passieve acne/ acne littekens. Ook hier gaan we aan de slag met fruitzuurpeeling, maar richten we ons meer op het aanpakken van de huidbeschadigingen die zijn ontstaan door acne. De huid voelt na de behandeling heerlijk fris, glad en ziet er stralend uit! Ook hier geldt dat er vaak meerdere behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Note: De huid kan eerst na de behandeling wel rood zijn. Dit zakt vaak na een uurtje weer af.

€ 72.50 +/- 45 min.

Acne Kuur Program:

Deze kuur bestaat uit 4 behandelingen
€280.00 4 x 45 min.

Acne Treatment
Dit is een wat minder intesieve behandeling als de bovenstaande fruitzuur Power Treatments. Ook in deze behandeling gaan we de huid reinigen en onzuiverheden verwijderen. Het Bamboo Detox masker zorgt ervoor dat vuil en viezigheid als een magneet naar de oppervlakte wordt getrokken. De salicyl acid dringt diep door in de poriën, de huid gaat er gladder en stralender uitzien.

€ 42.95 +/- 30 min 

 

Rode, onrustige, zeer droge, couperose en eczeem huiden

Sensitive Care Treatment

Een milde, effectieve behandeling die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we weer een gezonde en sterke huid op!

Deze behandeling:

    • Biedt directe vermindering van roodheid en ontstekingen

    • Werkt kalmerend

    • Biedt verlichting bij irritatie en zwelling

    • Werkt celvernieuwend

    • Werkt weerstandverhogend

    • Herstelt het vochtgehalte

Na een heerlijke milde reiniging gaan we eerst een foto maken van de huid zodat we de vooruitgang kunnen bijhouden. Dan volgt een lysing om de dode huidcellen te verwijderen. Na het aanbrengen van een aantal laagjes serum wordt het masker aangebracht. Dit bijzondere kalmerende en voedende masker brengt de huid heerlijk tot rust. Om ook jou relax momentje compleet te maken krijg je tijdens het inwerken van het masker een heerlijke hoofdhuid, nek en schoudermassage.

€ 64.95 45 min.

Sensitive Care Kuur
Deze kuur bestaat uit 4 behandelingen (4x 45 min.) inclusief een serum: PreRed serum 10 ml

€ 250.00 Incl. een serum twv €18.95

Cenzaa Behandelingen

 

Botuline Beauty Treatment €94.95

Personal Peel Program +/- 60 min €119.00

Personal Peel Program Extra +/- 75 min €147.50

Personal Peel Program Compleet +/- 90 min €175.00

 

 

De jonge huid (12 t/m 20 jr)

Lady Green behandeling
We beginnen deze behandeling met een  drie dubbele reiniging van de huid met micellair, foam en voor de diepte reiniging een scrub. Eventueel verwijderen van onzuiverheden.  Als de huid dan lekker schoon is wordt een heerlijk masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een dagcreme.
€ 29.95 +/- 25 min.

Lady Green behandeling Relax
Ook in deze behandeling de drie dubbele reiniging. De Foam reiniging doen we hier met borsteltjes. Eventueel verwijderen van onzuiverheden. Dan een heerlijke ontspannen massage  van gezicht inclusief nek en schouders. Een masker voor de extra boost van de huid en afsluitend een crème.
€ 39.95 +/- 40 min

Manetik behandeling
Ook voor de jonge mannen hebben we een prachtige reinigende behandeling. We starten deze behandeling met een foam reiniging met borsteltjes en een diepte reiniging met scrub. Eventueel verwijderen van onzuiverheden. Hierna volgt een reinigend en voedend maske en we sluiten de behandeling ook weer af met een Dag/Nacht crème.
€ 29.95 25 min.

Manetik behandeling Relax
Net als bovenstaande behandeling maar dan uitgebreid met een heerlijke relaxte massage van gezicht, nek en schouders
€ 39.95 +/- 40 min.

Relax Behandelingen
Huidverbeterende behandelingen met Apparatuur

Microdermabrasie

De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert, met behulp van steriele diamanten opzetstukjes,  de dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt de huid zichzelf en vertraagt het verouderingsproces, worden littekentjes minder zichtbaar en verminderen rimpeltjes en fijne lijntjes. Na een intensieve reiniging van de huid gaan we met de microdermabrasie behandeling beginnen. Daarna kalmeren en voeden we de huid met een aantal laagjes serum en een fijn kalmerend en voedend masker. Afsluitend een creme en heel belangerijk een SPF50,

€ 64.95 +/- 45 min

Voor meer informatie klik hier  Microdermabrasie

 

Dermapen Microneedling

Gezicht

Oppervlakte reiniging
Diepte reiniging dmv microdermabrasie of gommage peeling
Aanbrengen Dermapen dermaceuticals
Microneedling
3D Sculptured mask
SPF 24H verzorging met verkoelende en camouflerende aspecten

Tijdsduur +/- 45 minuten
Prijs € 139.95.- incl. potje creme voor de eerste dagen, kan het hele jaar!

Kuurprijs 4 behandelingen € 540.- (Kuurprijzen kunnen in 2 termijnen worden betaald)

Komt u voor het eerst? Reken dan op 30 minuten extra tijd i.v.m. intake, huidanalyse en opstellen behandelplan

Gezicht en Hals 

Tijdsduur 50 minuten
Prijs € 149.95.- incl. potje creme voor de eerste dagen, kan het hele jaar!

Kuurprijs 4 behandelingen € 570.- (Kuurprijzen kunnen in 2 termijnen worden betaald)

Gezicht, Hals en Decolleté  

Tijdsduur 60 minuten
Prijs € 165.95 incl. potje creme voor de eerste dagen, kan het hele jaar!

Kuurprijs (4x) € 624.- (Kuurprijzen kunnen in 2 termijnen worden betaald)

Losse modules

Boekt u epileren, verven of harsen bij een gezichtsbehandeling* of lashlift dan gelden de volgende kortingen:

Prijs van de gezichtsbehandeling tussen de € 20,00 t/m € 50,00 => 15% korting op epileren, verven en harsen

Prijs van de gezichtsbehandeling boven de € 50,00 => 40% korting op epileren, verven en harsen

(* Deze korting geldt helaas niet voor de Dermapen behandeling. Dit omdat epileren, harsen en verven niet tegelijkertijd met een Dermapen behandeling kunnen worden uitgevoerd)

Epileren
€ 12.50
Epileren + verven wenkbrauwen € 22.50
Epileren + verven wimpers en wenkbrauwen € 29.75

Verven

Wenkbrauwen € 12.50
Wimpers € 13.95
Wenkbrauwen en wimpers € 24.95
Verven wenkbrauwen Hybride verf € 22.50
Epileren + verven Hybride € 29.95

Harsen

Bovenlip of kin € 12.50
Wangen € 12.95
Bovenlip en kin € 19.95
Onder- of bovenbenen € 28.95
Onder- en bovenbenen € 43.00
Armen € 118.95
Bikinilijn € 18.95
Oksels € 18.95

LASH LIFT

Wimperlift behandeling inclusief het verven van de wimpers en keratine behandeling € 59.95

Wimperlift behandeling incl. keratine behandeling zonder verven € 54.95

Mijn salon

Locatie

Schoonheidssalon Marianne
Het Oosten 3 | 9073 JB Marrum
T 06 3053 4403 | 0518 - 412 208
E info@schoonheidssalonmarianne.nl

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag 8.00-17.00 uur
Dinsdag 8.00-17.00 uur
Woensdag 8.00-17.00 uur
Donderdag 8.00-17.00 uur