Januari, Februari en Maart

 

#IKSTRAAL

Straal met deze heerlijk geurende intens voedende en super ontspannende gezichtsbehandeling!

In de winter is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de kou, maar ook tegen de verwarming thuis. De winterhuid ziet er vaak droog en rood uit en kan wel extra comfort gebruiken. Een heerlijke oil infusion zorgt in deze tijd voor dat beetje extra comfort en versterkt het afweersysteem. Het hydraterend masker verzacht de huid en versterkt de barrierewerking. Door een vleugje zelfbruiner toe te voegen aan de dagcreme krijgt jou huid een prachtige glow en ziet je er stalend uit.
Weg met de doffe, bleke winterhuid!

 

 

De Behandeling:

 • Epileren wenkbrauwen
 • Reinigingsmassage
 • Scrub
 • Stomen
 • Aanbrengen Serums
 • Oil infusion Double Masker
 • Decolleté, Nek, Schouder en Hoofdhuidmassage
 • Afsluitend dagcreme met een vleugje zelfbruiner
 • Oogcreme en Sun SPF30

€69.95


 

 

 

#LOVECENZAA

Maak nu kennis met Cenzaa 360 Skincode. Er wordt gebruikgemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve en geavanceerde technieken. De producten zijn extreem krachtig geformuleerd en bevatten een zeer hoog percentage werkstoffen.

In deze heerlijke en super effectieve behandeling gaan we de huid een flinke boost geven. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Door gebruik te maken van een zeer krachtig cocktail serum wordt de huid voorzien van de nodige voeding. In combinatie met de heerlijke welkoms en hoofdhuidmassage is deze behandeling naast zeer effectief ook heerlijk ontspannend!

De behandeling:

 • Welkomsritueel met geurbepaling en ontspannende massage
 • Oppervlakte Reiniging
 • Diepte Reiniging met Mandelico Glow Peel
 • Aanbrengen Serum Cocktail
 • Bindweefsel massage
 • Heerlijk Crème Masker
 • Hoofdhuidmassage
 • Afsluitende Dagcrème, Oogcreme en SunSpf30

€89.95


ALS JE NU EEN SKIN DNA HUIDTEST BOEKT ONTVANG JE EEN WAARDEBON TWV €50.00 VOOR EEN BEHANDELING NAAR KEUZE!

Deze aanbieding is geldig in Januari, Februari en Maart 2024


Wil jij precies weten wat jouw huid nodig heeft?

Ingewikkelde vraag vaak! Het is namelijk van veel factoren afhankelijk en we zien aan de buitenkant vaak niet precies waar jouw huid van binnenuit om schreeuwt….

Worstel jij met deze vraag?
Ik heb de oplossing:

Maak je skincare plan op basis van jouw DNA en kom te weten waar je huid genetische in te kort schiet en jouw hulp bij nodig heeft.
Dat houdt dus in dat je ook in stapjes jouw skincare steeds meer kunt gaan aanpassen naar jouw huidwensen of – problemen.

Ik begrijp heel goed dat het moeilijk kan zijn om de juiste producten in jouw prijsklasse te vinden die echt voor JOU gaan werken!⁠

Om het giswerk uit je huidverzorging routine te halen, kun je tegenwoordig een eenmalige DNA-test doen. Hiermee ontvang je een op maat advies van de beste actieve ingrediënten in je skincare, voedingssupplementen en professionele behandelingen, dit alles op basis van jouw eigen unieke DNA.⁠

Waarom dit voor jou geschikt zou zijn?
Om voor jezelf duidelijk te krijgen waar jouw sterktes & zwaktes qua huidveroudering /huidproblemen liggen en of je aanleg hebt voor bijvoorbeeld rimpels, slappe huid, huidgevoeligheid etc. Hierdoor weet jij precies voor nu en in de toekomst waar je de focus op moet leggen. En nog veel belangrijker welke producten, behandelingen en supplementen bij jou effect gaan geven.

Bizar hè? Dat dit tegenwoordig allemaal al kan!!! Jouw eigen DNA inzetten in jouw persoonlijke zoektocht naar de perfecte huidverzorging…

ALS JE NU EEN SKIN DNA HUIDTEST BOEKT ONTVANG JE EEN WAARDEBON VOOR EEN BEHANDELING TWV €50.00 !!


LET OP: Wijziging in de regels voor annuleren/verplaatsen van je afspraak.

Door toenemende drukte en doordat het telkens vaker voorkomt dat mensen op het laatste moment hun afspraak willen verzetten of annuleren ben ik helaas genoodzaakt om mijn annuleringsbeleid aan te passen. Vanaf heden geldt:

Wil je je afspraak annuleren of verzetten? Dit kan natuurlijk altijd, maar geef dit dan graag minimaal 48 uur van te voren aan. Dan kan op jouw plekje nog een ander komen.
Binnen 24 uur voorafgaande aan de afspraak annuleren of verzetten? Dan wordt echter de geboekte behandeling in rekening gebracht. In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er natuurlijk op maat worden gekeken.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je behandeling door te geven aan iemand anders. Je betaalt dan geen annuleringskosten. Geef dit gemakkelijk door via WhatsApp.

Ik hoop op jullie begrip voor deze wijziging.