AANBIEDING JULI, AUGUSTUS EN SEPTEMBER

#IKZOMERBOOST – GEZICHTSBEHANDELING ‘Bescherm je huid in de zomerzon en herstel je huid van de zomerzon!

’De zomer is van start! Je hebt je huid in optimale staat van bescherming gebracht. Nu is het tijd voor een behandeling enerzijds heerlijke verkoeling biedt op warme dagen en anderzijds verlichting biedt mocht de huid toch wat verbrand zijn geraakt. Bovendien biedt de behandeling in combinatie met de producten uit de MINERAL SUN BOX niet alleen een perfecte bescherming tegen de felle zomerzon, maar ook herstel voor na een zonnige dag

Highlights #IKZOMERBOOST – gezichtsbehandeling

De focus van deze 60 minuten-gezichtsbehandeling ligt op herstel & kalmeren. We besteden hierbij aandacht aan het herstel van de huid op het gelaat, hals en decolleté. Intensief werkende ingrediënten zullen de huid diep herstellen en voorzien van antioxidanten die toekomstige schade door vrije radicalen zullen voorkomen. Dit doen we tijdens de behandeling met behulp van het DESTRESS PEEL OFF MASK, de diepwerkende SERUMS INFUSIONS zoals PRERED en het RETINOLC serum en niet te vergeten de AFTER SUN voor maximaal herstel. Thuis bescherm je de huid met de MINERAL SPF 30 en de SUNSTICK SPF 50 en de AFTERSUN zorgt voor maximaal herstel van de huid in de avond.

Waarom zijn serums dé doeltreffende huidverbeteraars en probleemoplossers?IK staat voor Infusion Knowledge; het transportsysteem dat het vermogen heeft om door te dringen tot in de diepere huidla-gen. Door hoge percentages actieve werkstoffen – groene cosmeceuticals – en lagere pH-waarden dan reguliere cosmetica, wordt een dieper niveau in de huid bereikt. Hierdoor biedt IK Skin Perfection een voordeel op het gebied van huidverbetering en aanpak van verschillende huidproblematieken. Met name de serums hebben zó’n fijne moleculaire structuur, dat ze diep in de huid werken. Niet voor niets heten onze serums: Serum INFUSIONS. Ze bevatten de meest krachtige complexen voor iedere huid, iedere huidwens of huidprobleem. De serums zijn de maximale huidverbeteraars én probleemoplossers!

Maak je gebruik van bijvoorbeeld PRERED+ omdat de huid wat verbrand is door de zon, dan zul je direct een vermindering van de roodheid bemerken. Een intensief ‘aftersun’ serum dus! Voeg je hier RETINOLC+ toe dan help je de huid op inten-sieve manier zichzelf te herstellen, pigmentvlekjes te voorkomen en een gezonde uitstraling te verkrijgen.

 

De gezichtsbehandeling

  • Epileren van de wenkbrauwen
  • Reinigingsmassage gezicht en decolleté met de SILK+
  • Exfoliëren van de huid middels SCRUB+
  • Aanbrengen Serum Infusions. Bijvoorbeeld voor directe vermindering van roodheid door de zon door het PRERED+ serum, Intensief herstel van huid en vermindering en voorkomen van pigmentvlekjes door het RETINOLC+ serum
  • Het DESTRESS PEEL OFF MASK zorgt voor een prachtig kalmerende en verfriste huid. Ingrediënten als marine plankt-onalg, blauwe bosbes en wilde kamilleolie, zorgen samen voor antioxidatieve werking, en versterking van de huidbarrière. • Door afsluiting van de huid met het DESTRESS PEEL OFF MASK over het SERUM INFUSION werken werkstoffen en antioxidanten nog dieper in de huid. De huid ziet er maximaal ontspannend, verfrist en glad uit!
  • Een heerlijke nek-, schouder- en hoofdhuidmassage zorgt voor optimale ontspanning tijdens de behandeling
  • Verkwikkende, kalmerende en verfrissende afsluiting met de Peeling Step 3 Organic Neutralizer
  • Serum Infusions naar huidwens
  • Aanbrengen dagverzorging, eye+ en SUN spf product
  • Aanbrengen EYE+ en  MINERAL SPF30

Speciale aanbieding 

BEHANDELING INCL MINERAL SUN BOX!
* Bovenstaande #IK  ZOMERBOOST gezichtsbehandeling twv € 60.00
* Inclusief gratis epileren van de wenkbrauwen
* Inclusief Destress Peel off Mask & serum infusion t.w.v. € 20,-
* Inclusief Mineral Sun Box t.w.v. € 55,15

Ter waarde van € 144.40 NU VOOR € 99.95