Zomeraanbieding


Juni, Juli,  Augutus  en  September

De zon is heerlijk, maar ook verantwoordelijk voor een groot deel van de zichtbare gezichtsveroudering. Deze beschadiging van de huid noemen we zonneschade. UV– straling veroorzaakt meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken, gesprongen adertjes en verminderde huidelasticiteit. En dan hebben we het nog niet eens over huidkanker.

Zonne schade heeft korte– (direct zichtbaar bv verbranding) en langetermijngevolgen. (hier boven genoemd)

Herhaaldelijk zonverbranding, maar ook onbeschermde blootstelling aan de zon vergroot de kans op diverse vormen van huidkanker en in het ergste geval, een kwaadaardig melanoom. Dus bescherm je huid elke dag tegen de schadelijke invloeden van de zon. Omdat een gezonde huid te kunnen krijgen en behouden, moet de huid kunnen ademen en niet belast worden met synthetische stoffen. SUN SPF50 van IK Skin Perfection bevat daarom geen belastende stoffen!


IK  SKIN  SUMMER BOOST

Een fantastische behandeling door de combinatie van het gebruik van apparatuur, serums en een bijzonder uniek Peel Off masker. Het poedermasker, op basis van natuurlijke Dode Zee mineralen en Parelpoeder, helpt vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen. Parelpoeder voorkomt overpigmentatie door de ontwikkeling van melanine af te remmen. Het masker bevat een natuurlijke vochtinbrenger en mede daardoor is deze behandeling een heerlijke oppepper voor de huid. Bij deze behandeling krijg je een flacon SUN SPF50 100 ml mee naar huis. Zo bescherm je elke dag je huid optimaal tegen de zon!

* Epileren van de wenkbrauwen

* Reinigingsmassage

* Intensieve reiniging met de skinscrubber

* Heerlijke ontspannende massage

* Aanbrengen  hyaluron serum

* Peel Off Sun Mask

* 24H verzorging + UV protect

Gratis SUN SPF50 100 ml

64.95


IK  SKIN  QUICK  BOOST

Een korte maar intensieve boost voor de huid. Door de huid goed te reinigen kunnen de werkstoffen beter worden opgenomen. Een fris en optimaal gehydrateerde huid is het resultaat van deze heerlijke behandeling.

* Reinigingsmassage

* Diepte reiniging met scrub

* Geurige foam reiniging met borsteltjes

* Serum boost

* Vliesmasker afgestemd op de behoefte van de huid

* Dagverzorging en UV protect

€ 29.95

 

Wilt u bij deze behadeling ook een SUN SPF 100ml mee naar huis? Dat kan! Voor € 19.95 ipv € 25.95 kunt u deze bij de behandeling aanschaffen. Bescherm zo je huid elke dag tegen de zon!


LET OP!

In verband met de vakantie periode is de salon van

24 juli t/m 15 aug. gesloten!